Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2005-08-21


söker sakta


snäckan
sårbar och känslig
gömmer sig undan hotet

hon är skapt så
vet inget annat

försiktigt tittar hon sedan fram
sakta prövar hon sin väg
söker med fuktiga tentakler




Fri vers av Rublev
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-07 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev