Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2006-01-07


stilla skimrar glädjens sånger


när tunga bördor delas
och sorgetårar torkas
smyger glädjen sakta in på tå

då börjar hjärtan helas
och stilla skimrar
glädjens sånger för de två

 




Bunden vers (Rim) av Rublev
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-08 00:13



Bookmark and Share


  Rublev
Tidigare kommentarer:

MonaLisa:
Härligt positiv och stärkande! Det blev
ett bokmärke direkt! *ler*
2006-02-21

NoMi F:
Så vacker och hoppfull
Känns varmt och fint
Från sorg till glädje
Tycker om
2006-01-13

karamellen:
Åh, så vacker och varm text!!
"Stilla skimrar glädjens sånger"...Jag
är stum och rörd över de orden, rör mig
nästan till tårar.
(Kanske för att det hänt så mycket i
helgen så jag är så emotionell just
nu.)
Men just den sortens kärlek, som helar,
borde alla få uppleva!
2006-01-09

Per Rydberg:
En trösterik smekning, så känns din
varma text! Om känslor som föds ur andra
- Underbar!!
2006-01-08

Rebekah:
Men åhh så fin, ja nästan gullig,
och riktigt sann text, bra!!
2006-01-08

rebecca floer:
fint! Ömsint skrivet med vackra
formuleringar:

smyger glädjen sakta in på tå

och stilla skimrar
glädjens sånger
2006-01-07

Nic:
En sådan vacker titel!
Den inger frid och hopp
med en innebörd i texten som är väldigt
vacker och sann
2006-01-07

Markattan:
Vackert och hoppfullt om när delad börda
i slutändan blir till delad glädje.
Finfint!
2006-01-07

Cris:
Ja, jättefint och hoppingivande. Tidens
tand torkar tårar. Vad härligt med
glädjen som sakta smyger in på tå.
2006-01-07

2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev