Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2006-01-14 (version 1)


hos dig (1)


livslång
spindeltrådstunn
spänd över mörkret

den sköra tråden
hänger i intet

jag rusar
snabbt förbi

endast min skugga
dröjer en kort stund
hos dig

och dina tårar
smeker 

 




Fri vers av Rublev
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-08 00:19



Bookmark and Share


  Rublev
Tidigare kommentarer:

Karin D:
Ja, jag gillar den här också...djupa
dikter berör mig alltid mer än de
ytliga
Karin
2006-02-14

Bodil Sandberg:
Du är en fantastisk poet min gode
man!!!!
2006-01-31

Sländan:
Båda är otroligt bra! Har läst dom fram
och tillbaka flera gånger nu. Försökte
komma på vilken jag tyckte bäst om, men
det tar nog några läsningar till. Du
förmedlar en spänning och skönhet i
texterna som är så specifikt för dina
alster! Bra jobbat!
2006-01-16

mariann:
Skört vackert!
2006-01-15

2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev