Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad 2006-04-11


vårens glädje


efter sträng vinter
väcks åter blommor till liv

leende vänder de sina kalkar
mot solen

och flyttfåglarna hittar hem
till vårens glädje




Fri vers av Rublev
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-08 14:10



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Vackert hur naturens blommor håller kalkar mot solen, i min läsning nattvardskalkar, något efterlängtat som kommer. En stund att ta emot liv. Som att bönen Herrens välsignelse sänker sig ned och värmer.
2020-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Med tanke på detta är det ofattbart att det finns folk som vill ha vinter och snö.
2020-03-08

    Bishkeks söner
härlig vårdikt. årstider som jagar varandra. Kamrat Andrej växer så det knackar, till min glädje!
2020-03-08

  Rublev
Tidigare kommentarer:

NoMi F:
En vacker och positiv dikt
Ger hopp och glädje
2006-06-16

Markattan:
Så där enkelt, men ändå inte - utan en
mycket målande och poetisk dikt full av
glädje och hopp inför vårens ankomst.
2006-05-15

Nils Sondefors:
Finstämd, harmonisk och positiv!
En mycket vacker dikt!
2006-04-28

ia:
upplyftande
glädjespridare
glädjetårar
leende möter vi gärna våren
och med dina ord här
så också i hjärtat.
Tack innerligt för dina ord du delar med
dig.
Så sant....
2006-04-24

Hades Is Rising:
Mycket hoppingivande!
2006-04-18

NoMi F:
Ja så sant så
Klurigt och vacker poesi
2006-04-16

Bodil Sandberg:
Härlig poesi!!!!!
2006-04-13


2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rublev
Rublev