Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom låt nattfjärilar dansa

 

Lägg ditt huvud i mitt knä

hör hur regnet gör musiken

som stillar hotet i ditt bröst

 

kom låt natten flyta bort

låt oss ro med stilla åror

 

vad i livet är så skört

att det knäcks av vassa blickar

eller saknad av en hand

 

vem gråter i mitt bröst

när jag vaknar mitt i natten

av skakningar och darr

 

kom låt morgondagen gry

sov stum i tysta sängar

 

ge mig livets änglabarn tillbaka

låt dem sprida sandig glädje

låt mig andas dem en gång

 

låt mig höra deras röster sjunga

i takt till lugna andetag

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-07-13 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint skrivet,
ja jag fastnade speciellt för detta stycke:

vem gråter i mitt bröst
när jag vaknar mitt i natten
av skakningar och darr
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman