Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor, känslor, känslor...mest på sommaren, men ändå ibland..*S*..Det här är \"raka puckar\" och inga omskrivningar..*asg*..lite magstarkt kanske?


Sommarkåt (Fräckis limmerick)

Jag är så fruktansvärt kåt
mellan låren alldeles våt
det plaskar och låter
så jag nästan gråter
om något ens lätt kommer åt




Fri vers av S. Johansson
Läst 840 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-13 11:54



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
något är man ju tvungen att skriva.

Om du är så fruktansvärt kåt
låt mig hjälpa och göra något åt
det du saknar
när du vaknat
ensam varm fuktig och våt
2006-07-18

    Tony Lundén
Haha sååå bra!!! :)
2006-07-14

  Helene Månsson
absolut INTE magstarkt! Kan de inte tåla sådant här, ska de inte läsa..../Helene
2006-07-13

    Cello
HA! eller OH!
JO!
öh.. banana chiqita..
Jag måste i motsats till fegisen (här i närheten under mej), som aldrig kan ge betyg,
som bara är våt i byxan, om ens där ger jag en välförtjänt *sex* (minus- fånig etta)
=)
ossssch en längtande het kram..
shit.. nu bleb jag..bleb bleb o bleb.. haha
kåt......
/C#d
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson