Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..vintertid nalkas...vi går i ide igen...kanske får vi vila mer...tillsammans..*S*..när sommarens \"jakt\" är över...


Höstlängtan (Limerick)

Snart blir det höst
det är en sån tröst
för utsliten själ
en arbetets träl
att då vila nån natt på ditt bröst...






Fri vers av S. Johansson
Läst 601 gånger
Publicerad 2006-09-01 10:47



Bookmark and Share


    Camillaa
jag gillar den :)
/ C *
2006-09-03

    Tony Lundén
Jag älskar hösten och gillar starkt din dikt!
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson