Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..en älskad systerdotter i sin värld...


Nerknarkad!

Smutsig och blåslagen
gulhyad och sjuk
står du vid min dörr...

\"Får jag komma in
har du lite mat
kan du hjälpa mej?\"

På akuten vid din sida
skakar och darrar
kräks och svimmar...

Avgiftning igen
lugn period, inga besök
sen ringer du...

Nya böner...mera löften
Får jag komma dit
kan jag bo hos dej?

Orolig syster, olycklig mor
ringer och undrar
hur går det nu?

Smutsig och blåslagen
gulhyad och sjuk
står du vid min dörr...

\"Får jag komma in
har du lite mat
kan du hjälpa mej?\"

...livet är hårt...och svårt att leva...




Fri vers av S. Johansson
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-09-22 07:53



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Bra skrivet om hemsk verklighet....
2006-09-24

    Bim
Så omaskerat ,starkt att skriva.
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson