Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I midnattsolens ljus

 

Jag tänkte aldrig skriva om döden

eller hur nära det var

när han slickade min nacke

med blodröd tunga

 

tänkte heller aldrig berätta om livet

eller vad som hände

när jag lyftes fram

av ett starkt hjärta och ett ögonpar

 

jag ville bara skriva att jag är här

ljuset glittrar fortfarande

i mina ögon

fast de tåras ibland

och mina händer fortsätter stryka håret

bakom varma öron

och jag hör dig

när du andas liggande bakom min rygg

 

jag vill bara säga att utan dig

hade jag kanske inte varit

eller blivit

 

men det var inte det vi skulle prata om nu

vi ska bada nakna inatt

bara jag och du

och midnattssolens ljus

 

kom så lämnar vi skuggorna




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-07-13 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman