Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Access Denied


trodde ett tag

att det var demokrati

och monarki

hela kungariket

levde i harmoni

men jag har ändrat mig

det är diktatur

jag är enväldig härskare

din förfrågan avslås

tack för besöket




Fri vers av Emma_med_t
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-07-14 16:16



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
hehe..charmigt brutal lek med tanken av att kunna avslå känslor på samma sätt som en sketen arbetsinterjvu,...;)
2006-07-28

  Daniel_78 VIP
kan man inte ansöka om vipkort...
2006-07-18

  Dan Linder
ouch! vilket avslag!
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t