Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ruset


kärlek mellan lakan och andetag

 

Flyktande sågs den

virvlande kring dina anklar

rufsande i ditt hår

doftande mot ansiktet

 

och du fångade den

en sommarens fjäril

 

kan du ännu höra dess toner

vilkas klang genljöd luftrummet

utan att mista sin glans

kantad av tårar

av rörelse

 

mina läppar mot din hud

andas den kärlek

och ömhet

vi delar

 

mellan lakan

och andetag

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-07-15 07:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker naturromantik med fjärilar, lakan & tårar,
bra virkat
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman