Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av längtan faller saknad som dagg i gräs

 

Drömlikt speglas månen över vattenytan

inte en krusning skär

och daggkåpeblad med samlat tårblänk

väntar stilla gryning

 

skimra mitt hjärta och darra min röst

men två levande änglar är här

med skratt av silver och pärlemorglans

gör natten till glädje och rus

 

som längtan faller ner och saknad tär

har jag skalats till ingenting alls

idag är jag given den vackraste syn

två lekande änglar är här

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-07-17 01:03



Bookmark and Share


  alvan
Underbart vackert och drömskt!
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman