Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I oskuldens timma


Rör vid mitt krig

bakom regnvåt klänning

och be om lov

som Om du inte fick.

Låt mig smeka dina
stammande tankar

och rädda din okyssta mun.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-17 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina bilder säger mer än ord - "smeka dina stammande tankar". Nu ser jag hela händelsen. BRAVO!
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja