Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i gryningsljuset blickande framåt

 

Som ett nyfött rådjur på darrande ben

vinglande

med nosen mot framtiden

 

som en regnvåt humla på ett maskrosblad

huttrande

och vingarna fällda längs kroppen

 

likt en modstulen längtan

sönderkyssta drömmar

och värkande begär i ensamheten

 

kvidande efter den lätta beröring

av mjuka läppar och kärleksdimma

 

i fuktigt gryningsgräs ligger livet i träda

väntande på framtid

darrande

av längtans rörelse




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-07-24 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman