Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


FÖRSÖK ATT FORMA LIVET MED HJÄLP AV EN TYGBIT

kampen för att finna motiv till sitt liv...

 

tråden på rullen spunnen

kreatören där är funnen

nål sitter där i munnen

stygnen lyser vita i brunnen

 

själen blir upphunnen

gör henne till en stum en

tiden den är helt utrunnen

 

ett stygn skapade grunden

sorgen där under arbetet

helt försvunnen 

 

allt som blir kvar är

den helande stunden

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-29 13:44



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
igenkänner och gillar dikten skarpt

du skriver så bra och lägger ut fina bilder som lägger ytterligare en dimension till diktens innehåll!
2021-09-29

    Lena Staaf VIP
Hur man lagar ett liv. Eller formar det framåt. Fint skrivet och rimmat.
2021-09-29

  AiA Maria den fria

Väl-sytt
Be-fri-ande!


Det sägs att den med flest ärr
härbärgerar medkänslans helande kraft i sitt stora hjärta...

Tack!

<3<3<3



2021-09-29

  Öknens Ros VIP
Alla sätt är bra...
2021-09-29

  ULJO
Som taget ur ett terapeutiskt samtal. Bra.
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP