Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*myyser* :-)


Då är allt som det ska vara!

 

 

sandiga sommarfötter

saftfläckad tröja

och busiga blickar under solblekt lugg

 

aldrig är smuts så underbart som då

 

mariekexsmulor och sand i sängen

trassliga lakan

och glasskladdiga mjuka kramar

 

välkomna hem mina små älsklingar

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-07-28 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman