Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsköna minnesbilder

Jag iklär mig solsköna bilder
fruktiga, havsvågiga minnen

barnen - barnbarnen -
igår (och för en vecka sedan)

i gröngräset hos mig
ett fat med apelsintårta
vattenmelon
mogna nektariner
skratt och leenden
färgvackra kläder
dofter, rörelser
och två babybarn...

världens bästa 5 åring
kommer nu att hoppa genom eld
skroderar cirkusdirektören
och håller upp
en hula-hularing
och en långhårig jänta
tar ett språng
och hoppar igenom
inför förtjust applåderande publik!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-20 15:29



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kan inte låta bli att fröjdas med aktörerna.
2022-07-21

    Lena Staaf VIP
Här får alla sinnen sitt lystmäte! Sommarglädjen lyser och strålar.
2022-07-21

  Bengt H VIP
En sån glädje att det känns.
2022-07-21

  Kungskobran VIP
Barnbarnen ger hopp om framtiden
fin ögonbliksskildring
2022-07-21

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som landar mjukt i mitt inre när jag läser.
2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP