Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära sig själv och andra

Det är något speciellt med
att känna sig tillhörig andra
och på samma gång
få vara i fred

när jag skapar i tystnad
kanhända med självvald musik
uppstår ett ögonblick
då jag känner mig rik

efter ett tag
kanske en dag
uppstår önskan
att visa vad jag gjort

för att känna sig hel
vill man bli hörd
få krama om
kunna ta del

och om man inte kan få det
får man fantisera sig sedd
och känna sin vän
krypa nära intill




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-01 19:20



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Väcker intressanta tankar om vad som är ett rimligt begär. Sen måste jag passa på att tillägga att första ordet i titeln passar både som verb och adverb.
2023-02-03

  Anya VIP
Fint om att få vara själv i tvåsamhet. Känner respekt över varandra när jag läser.
2023-02-02

    Lena Söderkvist VIP
Man måste få ha ett eget rum, det kan aldrig sägas ofta nog tror jag, och det innebär sällan att man vill vara ensam. Goda tankar där.
2023-02-02

  Kungskobran VIP
Skönt att poesin finns där kan man få mycket glädje och tröst
2023-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vikten av att vara tillsammans och om egentid.
2023-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP