Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metallica i Tallinn 060613


och jag är där igen

 

toner rinner

pressar mina lungor

kittlar ryggraden

 

fingrar

plektrum

 

darrande elektricitet

mot svettig hud

toner som dansar

 

fuktigt gräs

 

läppar mot min nacke

och jag vet

 

tiden stannar

när man ber den

 

blundar

och jag är där

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-08-13 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman