Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SKOGENS GRÖNSKANDE SALAR


går genom salar av grönska
blomstren slår ut inför mej

mer skönhet än man kan önska
då får jag syn på en liten grej

obetydlig för blotta ögat men
en bit av alltet som nu visat sej

ser skönheten som aldrig falnar
blomster vackra i en loop av tid

i den grönskande skogens salar
upptäcker dig precis bredvid

dina ord till mig om kärlek talar
din famn är så varm och vid

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-05-16 17:42



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, svårt att upptäcka de man har bredvid sig.
2023-05-24

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra, mjukt vindlande rader, som ringar in,
visar all vårens skönhet speglad i en blomma.
2023-05-20

  Maria Sundelin VIP
Ja nu kommer grönskan
2023-05-17

  Respons VIP
Vackert!
2023-05-17

  Blomma-Stjärna VIP
mycket vackert om kärlek och grönska - hopp och knopp - i bild och ord!
2023-05-16

    Lena Staaf VIP
Varmt skrivet om kärleken!
2023-05-16

    Lena Söderkvist VIP
Kärleksfullt, passar särskilt väl till årstiden.
2023-05-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Stämningen är anmärkningsvärd, den underbara fria kompositionen.
2023-05-16

  Kajan VIP
Sprött och vackert, med ett öppet och varmt klingande slutord .
2023-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP