Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Jag har inte glömt dig min sommar


jag har inte glömt dig
min sommar
jag har bara längtat så
efter regnet

jag har aldrig glömt dig  
min vän
jag har bara stapplat runt
i regnet

jag kan inte glömma dig
min vinter  
du som frös mig
till is

jag kan inte glömma dig
min sommar
där kärleken nådde  
i midsommarnatten 

vi dansande som  
prinsar och prinsessor  
vi längtade och drömde
i en lek som kallas
livet

jag kommer aldrig glömma dig
Mitt liv
som jag fyller till bredden
när regnet faller tungt

jag kommer aldrig att glömma dig
mitt allt
när själen vill brista ut i sång
för att du är här

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-06-22 13:47



Bookmark and Share


  Helena Leijd
underbart och kort
2023-08-20

  Feminaz
Själafullt och syrerik poesi.
2023-08-20

  Bengt H VIP
Ja, så blir det när man saknar ord och samtidigt vill uttrycka dem: poesi!
2023-07-16

  Anya VIP
Tycker om glädjen i tonen. Din text bubblar fram. Tack!
2023-07-05

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt gläder och värmer
mitt i sommarens
skönhet - TACK!
2023-06-26

  Blomma-Stjärna VIP
ett fint foto - leende, innerlig!
2023-06-24

  Blomma-Stjärna VIP
tacksamhet och glädje och längtan - vackert skrivet om kärlekens förlösande kraft
2023-06-24

    Lena Söderkvist VIP
Vackert och lättläst, tål alltså att läsas om.
2023-06-23

    Lena Staaf VIP
Så vackert skrivet om kärlek under alla årstider!
2023-06-23

  Maria Sundelin VIP
Alla längtar regn nu tror jag

2023-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP