Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fryser

Du

jag fryser

kan du

värma mig

kryp ner under filten

med mig

vi kan skapa

nya ljus




Fri vers av Lilla trollet
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-08-16 12:35



Bookmark and Share


  The Third Poet
nu känner jag mig varm iallafall :)
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet