Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom förnuftet

 

Min vandring tar mig långt bort

från det som kallats trygghet


Jag famlar det obekanta

det jag förkastat


För att en dag känna lugnet

och finna vägen hem




Fri vers av Emma_med_t
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-08-25 11:37



Bookmark and Share


  svartgul
skulle kunna skriva beröm på många av dina texter. Ditt sätt att skriva går helt enkelt in hos mig. Det känns äkta, det känns bra och det kort och gott, känns!
2006-09-07

  Daniel_78 VIP
man måste resa ut för att kunna hitta hem igen,
tanke.
2006-08-25

    Camillaa
tänkvärt och underbart :)
2006-08-25

  Dan Linder
resan bort kan leda hem igen. Finstämt och tänkvärt!
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t