Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya och gamla sår


Ibland undrar jag om jag
förståndet har misst......

Somliga dagar är jag så tuff och stark

Då bärs törnekronan
med huvudet högt
och blicken är så stollt

- Då tar jag livet med en klackspark

Andra dagar är jag så sliten och trött
då hänger och dänger
törnekronan runt min liljevita hals

Upp-repar
gamla och nya sår
i mitt BERG-OCH-DALBANE spår.....




Övriga genrer av solglimt
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-09-03 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt