Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweet like candy!

Ser du att du har ett stjärnfall i ditt öga?

Ser du att snön smälter när du ler?

 

Ser du, ser du vad jag ser?

 

Ser du att omvärlden skuggas när du närmar dig mig?

Ser du det jag ser i dig?

 

Var inte blind inför dig själv

Du är det vackraste för mig!




Övriga genrer av Bissen
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-12 21:38



Bookmark and Share


    Collection
Detta är en av de vackraste texter du skrivit. Det känns som om den kommer direkt från ditt hjärta.
Jag tycker om att du frågar.. som om du vädjar att personen ska se det du ser. Vacker!
2009-03-16

  CharlieShane
Den du har skrivit om kan känna sig stoltast i världen!
För dina ord är så vackra och noga utvalda att jag tror jag smälter!!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen