Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och på IKEA säljer de redan julpynt

 

Fångad i ett vanvettigt ögonblick
krigar jag mot oktoberskuggor
Medan sjukdomen sprids

Stelnad i sekunden skriker någon
något om att världen går under
Det är jag eller han bredvid
med läpparna sydda av silkestråd

Golven är blanka men väggarna
pulserar av allt det som blev kvar
När tiden gick förbi

På IKEA säljer de redan julpynt
i kulor av glas.
Och jag efterlämnar ingenting
förutom en krossad stjärna




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-09-23 12:13



Bookmark and Share


    eiggsand
jag känner mig fångad
mitt emellan
tillvaron och en illusion
du lyckas få till den där
sköra linjen
jag gärna vandrar längs

-e
2007-02-26

  Queen_of_Rain
sjukt bra.. varje rad lyser upp som en sista nödraket
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa