Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasdocka

 

inuti

rinner hjärtslag

genom

rakblad

 

under huden

faller snö

 

 

bakom glas

och ram

hänger en målning

där hon

plockar äpplen

i höstsol

 

inuti

sitter rakblad

 

under huden

 

kryper mask




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-09-24 08:42



Bookmark and Share


    Lars J
Den här är bra på ett obehagligt sätt
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman