Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand nerför horisonten

Igår så öppnade sig horisonten
har aldrig skonat så vackert det var


Allt verkar så klart och tydligt
det finns inga tvivel om att jag någon dag ska flyga


När denna långa vägen tar slut
då ska jag ta mina vingar och flyga


Vissa är förlorare och vissa är vinnare
jag trodde att jag var en förlorare


Men nu inser jag att jag är lycklig lottad egentligen


En kärleksfull familj och vänner som finns där
jag har alltid någon att gå hand i hand
nedför vägen även om mörkret på..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-10-02 19:02



Bookmark and Share


    ungapoeter.se
grymt bra och gripande!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet