Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ jag är inte svartsjuk jag saknar det vi hade bara

Jag känner din doft så starkt
men det beror nog på att jag lutar mig åt ditt håll
du låtsas inte om mig för du tittar på henne där borta
känner hur jag faller djupare och djupare ner i soffan
jag lägger min hand på din arm ibland
antingen märker du det eller så vill du ta bort den


Känns som jag får en kniv i hjärtat varje gång vi ses
tårar som sprängs i ögonen och gråten som sitter i halsen
när ska du börja se mig igen som du brukade göra
snurra runt i sängen efter kuddkrig och skratta


NEJ jag är inte svartsjuk

Jag saknar det vi hade bara
och jag behöver dig



Mer än vad jag någonsin trodde




Fri vers av Lilla trollet
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-10-12 22:32



Bookmark and Share


  Regular
Rörande text som tar tag utan att vara bitter.
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet