Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrsken...




flammande frostnatt

 

förklarar min törst

med heta

händer

 

på insidan av

dina lår

 

cirklar

med tungan

på din

hals

 

naglar

min längtan

 

på din rygg




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 716 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-16 23:16



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
snyggt och väldigt starkt förmedlat och formulerat
2007-03-15

  Henrik Nilsson
Varmt och innerligt..... en gripande, äkta känsla som ger mersmak... bra....
2007-02-26

  Lillasyster F
Kärleksfullt längtande utan att bli vulgärt.
Bra skrivet!
2007-02-15

  Arte
oj va snyggt ! bra skrivet, man får liksom bilder i huvudet :)
2007-01-19

  Daniel_78 VIP
värsta cybersexet detta du ;)
2006-10-16

    Joaqim
De tre sista meningarna är så klockrena...
Du "naglar" dig fast i mitt hjärta.
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman