Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag bara älskar jag...


Där jag lever och snöflingor dör

 

Det är de små ögonblicken

storheten

i de små orden

frostrosorna av din andedräkt

 

som gör att spegelbildens brytningsfel

överskuggas

 

det är den flyktiga stillheten

i mitten av en snöstorm

där varje kristalliserad flinga

dansar

för att lustfyllt landa på min tunga

 

det är där jag står

liten i min storhet

mitt i livet

i en snöstorm

 

och bara älskar att fångas

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-10-24 11:10



Bookmark and Share


  Freeman
Jag önskar att jag varit med dig...och dansat när snöstjärnorna föll från himlen!
2006-12-01

  enkel
Härliga rader! (men: "storheten i de små..." som en rad, och "dansar / och landar..."
2006-10-24

  Nina V A
Wow, underbart trollbindande och vacker!
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman