Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puss gumman!! =)


till dig vännen (until I see you again)

 

du vet

ibland när jag saknar dig

så lyssnar jag

på dig

 

låter din sång

stryka huden knottrig

stampa hjärtat nostalgiskt

 

och jag

blundar och tänker

på förut

 

när det här var

nåt vi drömde om

 

när du inte var mp3

i min mobil

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-10-30 00:15



Bookmark and Share


  Fru Fralla
Skojar du eller?!!

Shit... jag har nog aldrig fått en så fin gåva som denna dikt någon gång!!!! Du anar inte...ojoj...tårarna kommer...!!!!

(..ehh.... nu hoppas jag att jag tolkade denna rätt.....hehe....)

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS!
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman