Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sönder

 

som en svartvit film

där det inte syns

att skuggorna

är blå

skars natten sönder

i avfärgad verklighet

 

och dina ögon

sa allt

 

[jag vet

att spillda drömmar

inte väcker lycka]

 

och långsamt gick jag sönder

under varje millimeter hud

bakom varje fasad

 

när jag sa

 

att livet

inte lever på egen hand

och att jag

inte skulle gråta

om nätterna

utan dig

att dagarna

skulle gå ändå

 

för att jag älskar dig

mer än allt

måste jag släppa dig

så inte allt

blir en lång

 

lögn

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 626 gånger
Publicerad 2006-11-03 17:48



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Poetiskt så det bubblar o fräser!Mörkt o ljust o aningen av rött!Underbart!
2006-11-03

  Lady_A
Oj vad vacker! Så mycket känslor med så få ord... Skickligt och väldigt väldigt berörande!
2006-11-03

  Howlit
Vilken underbar text... Det svartnar för ögonen när jag läser:

//...för att jag älskar dig

mer än allt

måste jag släppa dig

så inte allt

blir en lång



lögn...//



Vilken livssanning. Du har förlöst kärlekens enda ledstjärna...

Ska göra allt för att inte tappa den ur sikte...
2006-11-03

    sara,
Här och var Väldigt snygga formuleringar ; ) Brabrabra!
2006-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman