Ser tillbaka på vad jag lyckades åstadkomma då. Det är nåt jag är stolt över.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser tillbaka på vad jag lyckades åstadkomma då. Det är nåt jag är stolt över.




höjdskräcken försvann

Går upp för stupet

vågar inte se neråt

samlar kraft och mod

två små steg fattas bara

jag står på toppen

tänk att jag klarade det

höjdskräcken försvann

genom ett enda stort kliv

 

 




Bunden vers (Haiku) av Azerola
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-11-20 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola