Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intill stillheten

 

bakom

vintersolens skugga

slöt jag ögonen

 

när du la november

under täcket

handen

om mitt bröst

 

och vi

andades

 

i takt

 

på nytt

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 682 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-11-27 00:25



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket vackert!
2009-09-10

  Joanskij
underbar, melodisk sak vars stillsamma rytm tränger sig in under huden! :)
2007-08-24

  glittertindra
oj, så fint! :) Bara ler när jag läser...
2006-12-16

    Louvisa
Åh så vackert!
Att hitta tillbaka, så skönt formulerat
Sista raden gör dikten (som så ofta)
Vacker titel
2006-12-03

  Dan Linder
från kallt till hudvarmt. Snyggt jobbat!
2006-11-27

  Roger VIP
Små enkla ord sammansatta till en mjuk och skön kompsition - vackert målat!
2006-11-27

    laissez_faire
Väldigt fin. Kanonjobb.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman