" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




jag ser en stjärna födas (i vart fall i mina ögon)

det är nu det gäller

alla känslor tar vid

jag ger allt jag har

sjunger tills jag blir hes

är totalt fokuserad hela tiden

det är det här jag har kämpat för

att få stå på scen

och kan känna att jag kan förmedla

min sång inför tusentals människor

och till slut står jag där

som vinnare

*

(i vart fall

i mina ögon

är du det)

*

en stjärna har fötts

som berör så

många

hjärtan

i vårt avlånga land

 




Fri vers av Azerola
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-11-28 00:40



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja Jättefin!=)
2006-11-29

  Lars Granlöf
Jo, det är vad du tycker som är viktigast för dig. Och tycker du att en stjärna föds så är det så.
Och då väntar jag ivrigt på att få se stjärnan stiga lika högt upp på himmelen som ditt diktande.
2006-11-28

  Lasseman VIP
åhh så fint, ja sjunger man lika bra som du skriver, så är man för mig en vinnare av stora mått, Mvh
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola