Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillbaka igen....


jag vill inte gå och lägga mig

tankarna övergår i djupa dalar

stilla sjunker jag ner i mitt lilla hörn

jag vill inte gå och lägga mig

sekundvisaren har fastnat

så jag vet inte vad klockan är

men det är som att jag inte bryr mig

jag vill bara njuta av den stillhet

som är runt mig

sova (vad är det?)

det enda jag hör är ljudet av

tangenterna på tastaturet som

klickar så fint ut på nattens

sena timma

det gör mig

tryygg och avslappnad

på ett behagligt sätt

*godnatt till er

allihopa

som kan sova!*

säger nattugglan

kaia

som är tillbaka

igen




Fri vers av Azerola
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-11-29 07:43



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Kaia is back in town!!!bra skrivet, ähh sova kan man göra när man blir gammal, mvh =D
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola