Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En naken värld


Det var alltid din andedräkt som skrapade
mot min självbehärskning
Och som fick mörkret att skrika ditt namn
under nätterna jag inte gjorde det
När jag lärde mig simma den sommaren
var du det som regnade

Och det du viskade ekade i mig
så jag klädde av världen för att
höra dina ord 

När vintern kom blev världen kall
och frös till is

 




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 643 gånger
Publicerad 2006-11-30 23:18



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Stark och ärligt naken text, särskilt slutet.
2007-01-02

  Trubbel
så vacker! dina ord går rakt in i mitt hjärta. fint skrivet :)
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa