Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet med ett nötskal (ligger i mina händer)

livet med ett nötskal

(ligger i mina

händer)

en spark där bak

börja att ljusna

så smått

våga ta itu med det här

öpnnar försiktigt

för att släppa  ut

de aggressioner

som ligger och grämer

en gång för

alla

ska ta itu

med det här




Fri vers av Azerola
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-11 22:21



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Ja du jar banne mig rätt

"en spark där bak

börja att ljusna

så smått"

Tack för den här dikten.
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola