Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti bara inuti

 

står lutad mot ett träd

ögonen slutna

händerna hårt

knutna om barnet i min famn

 

granatregn i natt

kanonmuller

och ekot slungas mot berget

 

kriget

har kommit

 

om så bara

för

 

ett slag




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 2529 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-01-01 00:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
lämnar ett omtycke här
anorlunda från dig,
vad jag läst. bra
2007-01-02

    Charlotte S
Barnet och ekot mot berget - alldeles hjärtskärande som sina vackra slag! Kanontext!
2007-01-01

    ej medlem längre
oh ja
detta tänkte jag på när jag stod med min kära mor på balkongen förut.
Fy.
(men vackert är det att titta på ändå)

Gott nytt år på dig!
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman