Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bygger en stad i Burma


där själar trängs bakom stängsel av silke
och viskningar ekar över Andamanhavet

där pojken har opiumpistol
och ögon av sovjetiskt stål

och minnet av dig Aung San Suu Kyi
är inmurat här

där sagorna har svarta slut

 




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 708 gånger
Publicerad 2007-01-02 00:02



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
fantastiskt läsvärd text. varje ord väger så tungt.
2007-02-13

  le nu
jag älskar den! Du är fantastiskt duktig! /C
2007-02-13

  Skosnöret
Så vacker lyrik som det ska vara i poesi. Det är ett flöde, en spänning, det fångar intresse och får en att känna. Du bär mig över haven och bort till silkesstängslena.

Vackert!
2007-01-23

  aftermath
den här e både öm, rå och omskakande på flera sätt.snyggt flätat!
2007-01-02

  Jer
Riktigt bra. Viktigt att man känner till bakgrundet
för att kunna uppskatta denna helt.
Dock den kändes lite rumphuggen, speciellt sjätte
raden. Då intresset är väldigt, vill man mera ögna.
2007-01-02

  Daniel_78 VIP
en saga av hopp i en verklighet utan
instängd i ett rum i en stad i ett land
utanför
2007-01-02

  Robert W
åh shit, den här var sjysst.
gillade den verkligen.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa