Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är för rädd, för misstänksam, för tråkig, för mycket, för lite...


Nej tack, för jag vågar faktiskt inte tacka ja

 

Jag tackar nej

Undra vad vi skulle gjort annars?

Jag tackar nej

Undrar ja, det hade kanske varit väldigt trevligt

 

Men jag tackar nej

 

För jag vet inte dina avsikter

Vad är du ute efter?

måste man vara ute efter något?

nej

...men tänk om...

Hmm

Och vad skulle det då göra?

Men...

 

 

Jag tackar nej

För jag vågar faktiskt inte




Övriga genrer av Bissen
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-01-12 12:54



Bookmark and Share


    Collection
Som vanligt skriver du mina tankar.
Man vågar inte säga ja..de kan kanske ha någon annan tanke?
Men vi måste försöka ändå.
Bra skriver gumman.
2007-01-13

  annso.fie
Bra! Man ska lite på sig själv, för ofta händer det faktiskt att man har rätt. Men man kan inte alltid undvika sina rädslor för då stänger man bara in sig i sig själv. Man kan ta risker men ändå behålla kontrollen någorlunda..
2007-01-12

  lodjuret/seglare VIP
De flesta är väl ute efter kär lek?
2007-01-12

  Pii3
Något jag har tänkt en del på, hur ofta är det så att man tackar nej bara pga att man inte vågar, man är feg och skyller det på magkänslan och hur ofta har man verklgien rätt i sin känsla??
Jag tror allmänt att man idag hoppar över många "steg" i relationer och tänker om, kanske osv.
Bra tanke tycker jag.
2007-01-12

  Albert
du är klok
man ska gå efter din mage, och det gör du här
när magen säger jajaja
då kan munnen säga ja
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen