Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden läker våra sår


Katharsis



Jag använder dig min älskling. Du är min renaste tröst.
Spritsa mina mungipor med din rädsla. Och slicka mina
höfter när du vill skrika.Fallet är hårt när man faller ensam.
Tillsammans kan vi måla våren svart. Och vältra oss i
saknaden som klibbar mot vår sårskavda hud.
Låt sanden slipa alla sekundärbehov.
Tills vi är ingenting
men allt
är
vi.
Du är
min ordlösa saga
och jag din drottning utan krona.
Vårt sakrament är salufört så låt vår serenad
av vilsenhet få eka i sin tomma final. Och bestänka de
händer som knutits i kamp. För kärlek. Låt mig badda dina
sår med cyanid och vässa dina tänder med min nagelfil.
Jag använder dig min älskling. Du är min renaste tröst.




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 624 gånger
Publicerad 2007-01-17 13:53



Bookmark and Share


  Skosnöret
Jag läser dina vackra ord och de rinner sakta ner som sanden i timglaset. Av tiden. Och kan jag göra annat än njuta?
2007-01-23

  Daniel_78 VIP
hur timglaset vänder
mot nya tider
och förändring
2007-01-17

  Smultris
Söta söta du, med ord som svider mer än cyanid...

Mycket bra text med små citat av Karin Boye...
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa