Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

substitut

 

jag ville prata om kameler

ökensand och oaser

 

defibrillering och hjärtstillestånd

 

om körsbärsblommor och pollinering

i norr

 

midnattsol och norrskensnätter

 

om hur det kommer sig

att vita liljor doftar godast i skymning

 

och hur jag vissnar ibland

låter hjärtat nästan stelna i bröstet

 

norrsken är ett vackert substitut för midnattssol

men mörker är mörker

 

och ökensand

svider i ögonen när det blåser motvind

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-01-19 00:41



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Då måstte man säga att du är
en drömmande filosofisk poet.
Underbart vacker bild du målar upp...
Men det var de du ville, vad blev???
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman