Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tropikhjälmen hänger på en krok.

Blundande i den tropiska natten
kunde en fläkt nästan anas
i de öppna fönstren

den svarta väggen doftande av eukalyptus och mimosa
och buskagen blinkande röda ögon
och gula lysmaskar.

Så vreds fotogenlampan ner
släppte sin sista suck
slocknande
över veckans brevskörd som besvarats.

Dessa kvällens sista stilla minuter
levde hon.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-01-21 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP