Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största galenskapen




Grand Guignol

 

Det handlade aldrig om kärlek det handlade om död.
Och om hur dina fingrar slöts om mitt galler vid midnatt.
Hur du viskade fram vad du visste om alla dem som
aldrig funnits och härmade fåglar du inte sett
på år. Fåglar flög i flykt inför dig min älskade.

Det handlade aldrig om sanning det handlade om lögn.
Och om hur det som var vår verklighet var ingenting
förutom förvridet och förbrukat över dina läppar och
i ditt huvud och hur de röster som talade till dig
aldrig

en endaste gång

talade till mig




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 575 gånger
Publicerad 2007-01-26 14:52



Bookmark and Share


  le nu
cuts to the bone... är det bästa jag kan beskriva den med. Fantastiskt bra! /C
2007-02-13

    Lillis
*huttrar till lite*
ja det här känns....lite kallt...
den ssista delen sticker ut
2007-01-28

  Marlene Anna Linnéa
det här tilltalar mig väldigt mycket, jag kan inte sätta fingret på varför.. så jag låter det vara...
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa