Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blunda

 

det finns sprickor i isen

 

trycker händerna

mot bröstet

försöker hålla fast något

långt därinne

 

insikten

 

att det spruckit

när man redan gått för långt

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-03-28 02:26



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Fin metafor!
Mycket blir sagt på få rader.
Poetisk...
2007-03-28

    DeepPoetry
Nice...

Vädigt Nice...
2007-03-28

  Albert
den bilden var verkligen bra!
tack för den!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman