Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, allt vill man visa upp- här är en liten fantasi...


I hast

Över flyende hien
på löddrad häst
med budet dolt
i min klädnad

i hast, i hast,
i mörka skogen
över vatten och
genom steniga marker

i hast, i hast
i lopp emot tiden
min konung, du vet,
nej du vet ännu intet,

ve mig! jag är den
som är utsedd till bud
en kamp emot sömn
genom flyende dimmor

Min konung, o Ve!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-03-28 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP