Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
background: två tidigare dikter


morgonen efter (du skulle aldrig Knullat en Rockstjärna)


tungan klistrad i gommen
tequila, vodka, Jack D
du har haft allt vad sprit heter
och nånstans anar du
att du gjort nåt dumt

stora, chockade ögon
varför i hela friden
har hon en skorpion tatuerad mellan brösten?

du börjar minnas

du rullar runt
stängda ögon
(för om man öppnar dom
tränger verkligheten på)
trosorna någonannanstans
och vem tog egentligen av dom?

hans skyldiga min
hans skyldiga min
hans skyldiga min

du slår upp ögonen

fan

det slår dig först nu
att han aldrig visade sin vänsterhand
(eller valde du att blunda?)







Fri vers av kärleksbarn
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-01 19:56



Bookmark and Share


    RebeccaW
Fan, vad bra! Slutet är snyggt, så snyggt, hela texten verkar skitproffsig, bästa jag läst på länge!
2007-11-11

  smilla
jag måste säga att jag älskar den här trilogin :) fortsätt! väntar med spänning på nästa alster ;)
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn