Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på sömnsköra vingar

 

dom säger

att det är

en evighet

när man älskar

 

att om man

blundar

kan man se

hur ingenting

förvandlas

till allt

 

och dom säger att man inte är vaken

när man sover

 

att man bara kan leva

om man andas

 

men inget

om att andas

utan att leva

 

 

dom sa

att jag sovit

 

för länge

 

och då när jag vaknade

 

spelade inget

längre

 

någon roll

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-04-06 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman